Përshkrim

Shkathtësi e shkëlqyeshme dhe koordinim sy-dorë, kreativitet dhe imagjinatë, kuriozitet dhe aftësi vëzhgimi, dekodim i imazhit

Përshtypje (0)
Vlerësimet

0.0

0 Vlerësimet e produkteve
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Komentoni këtë produkt

Ndani mendimet tuaja me klientët e tjerë

Shkruaj një vlerësim

Përshtypje

Nuk ka ende komente.