Përshkrim

Një loder e pasur për të hedhur hapat e parë në histori dhe për të zbuluar misteret e Egjiptit të lashtë! Ne kemi nevojë për arkeologë të rinj të gatshëm për aventura për një udhëtim për të zbuluar mumie, piramida dhe mistere për t’i zgjidhur.

Përshtypje (0)
Vlerësimet

0.0

0 Vlerësimet e produkteve
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Komentoni këtë produkt

Ndani mendimet tuaja me klientët e tjerë

Shkruaj një vlerësim

Përshtypje

Nuk ka ende komente.