Përshkrim

Vaj lini per pikture!

Ne shishe 100 ml!

Jo toksike!

Duhet mbajtur larg femijeve!

Vaji linit i shton shkëlqim dhe trasparencë në ngjyrë dhe rrjedhshmëri aplikimit për bojrat e vajit.

Thahet tërësisht, duke e bërë atë ideal për pikturë dhe shtresa fillestare në një pikturë.

Përshtypje (0)
Vlerësimet

0.0

0 Vlerësimet e produkteve
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Komentoni këtë produkt

Ndani mendimet tuaja me klientët e tjerë

Shkruaj një vlerësim

Përshtypje

Nuk ka ende komente.