Përshkrim

Çanta e shpinës ka dy figura, me 2 dizajne për çdo çantë shpine, me 2 zinxhirë.
Rripat e shpatullave janë të kthyeshme për ndryshimin e modeleve.
Pëlhura është jashtëzakonisht e qëndrueshme dhe e papërshkueshme nga uji.
Ka xhepa anash dhe te brendshem. Ka vizatime 3D.
Pëlhura është e papërshkueshme nga uji me cilësi të lartë.
Kapaciteti 8.2 Lt

Përshtypje (0)
Vlerësimet

0.0

0 Vlerësimet e produkteve
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Komentoni këtë produkt

Ndani mendimet tuaja me klientët e tjerë

Shkruaj një vlerësim

Përshtypje

Nuk ka ende komente.