Përshkrim
  • Larmishmeri ngjyrash
  • Stilolapsa Colorful Pensan Triball
  • I gjeni ne 8 ngjyra në portofolin tuaj
  • Trup Trekendor
  • Maja me cilësi të lartë dhe me gjeresi 1.0 mm
Përshtypje (0)
Vlerësimet

0.0

0 Vlerësimet e produkteve
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Komentoni këtë produkt

Ndani mendimet tuaja me klientët e tjerë

Shkruaj një vlerësim

Përshtypje

Nuk ka ende komente.