Përshkrim

Lol Surprise Fashion Dolls!

Zbuloni dhe formoni kukullen LOL!

Kukulla me IN e momentit!

E rekomandueshme per femije mbi moshen 3 vjec!

Përshtypje (0)
Vlerësimet

0.0

0 Vlerësimet e produkteve
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Komentoni këtë produkt

Ndani mendimet tuaja me klientët e tjerë

Shkruaj një vlerësim

Përshtypje

Nuk ka ende komente.