Përshkrim

Me nje sistem teknollogjik te mrekullueshem te dizejnimit , lejon  para-shkolloret te kene nje loder super edukative.  Makina me vidë do të rrisin shumë – aftësitë motorike bruto dhe të shkëlqyera përveç fuqizimit të koordinimit të syve të duarve, njohjes së ngjyrës dhe objekteve. Ajo do të angazhojë fëmijët tuaj për të paktën për 2 orë duke ju dhënë kohen tuaj te lire, aq shumë të nevojshme .. Qëllimi i lojërave të hapura me luajtje – eshte te udhezoje  mendjet e vogla në botën e imagjinatës / inovacionit. Le ta kremtojnë suksesin !! Bërë me dru natyral, e sigurt  dhe jo toksike. Konform me kërkesat më të larta të sigurisë të ASTM (amerikane) dhe EN 71 (evropiane)

Përshtypje (0)
Vlerësimet

0.0

0 Vlerësimet e produkteve
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Komentoni këtë produkt

Ndani mendimet tuaja me klientët e tjerë

Shkruaj një vlerësim

Përshtypje

Nuk ka ende komente.