Përshkrim

Puzzlet me te kerkuara per te mesuar dhe argetuar femijet tuaj.
Do te gjeni te treja llojet e puzzle ne formen e shkronjave, numrave dhe kafsheve.
Material i gjithi i punuar me dru cilesor!

Përshtypje (0)
Vlerësimet

0.0

0 Vlerësimet e produkteve
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Komentoni këtë produkt

Ndani mendimet tuaja me klientët e tjerë

Shkruaj një vlerësim

Përshtypje

Nuk ka ende komente.