Përshkrim

Tastierë me valë për pajisjet me Bluetooth®
Struktura e tastierës: QWERTY (GR)
Tastet e funksionit për qasje të drejtpërdrejtë në aplikacione
Kërkon bateri 2x 1.5V Micro AAA (Nuk përfshihen.)
Lidhja: Bluetooth version 5.0
Gama e frekuencës: 2402 – 2480 MHz
Gama e transmetimit: deri në 10 metra, Klasa 2
argjendi
Përmasat dhe pesha: 285 x 120 x 5 mm, ± 277 g

Përshtypje (0)
Vlerësimet

0.0

0 Vlerësimet e produkteve
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Komentoni këtë produkt

Ndani mendimet tuaja me klientët e tjerë

Shkruaj një vlerësim

Përshtypje

Nuk ka ende komente.