Përshkrim

Lojë edukative në kuti; 1 stilolaps që flet dhe ndriçohet me bateri të përfshira; gjilpere; pallua për të vënë së bashku; traktor për t’u bashkuar; arinj puzzle; kafshë në formë; memo e pulave; shkronja dhe numra; dy plane loje; rrotullues dhe kartat e vendosjes; udhëzime të ilustruara të lojës

Përshtypje (0)
Vlerësimet

0.0

0 Vlerësimet e produkteve
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Komentoni këtë produkt

Ndani mendimet tuaja me klientët e tjerë

Shkruaj një vlerësim

Përshtypje

Nuk ka ende komente.