Përshkrim

Luaj me këlyshët! Çdo qenush ka shtëpinë e vet dhe ushqimin e vet! Një lojë shoqëruese për zhvillimin e aftësive logjike. Me materiale të sigurta dhe rezistente të përshtatshme për fëmijët.

Përshtypje (0)
Vlerësimet

0.0

0 Vlerësimet e produkteve
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Komentoni këtë produkt

Ndani mendimet tuaja me klientët e tjerë

Shkruaj një vlerësim

Përshtypje

Nuk ka ende komente.