Përshkrim

CAROTINA BABY WAGON

Nje set lodrash i perbere me materiale mjaft cilesore si plastika e cilesise se larte dhe kartoni i forte.
Perbehet nga nja vagon i cili mund te terhiqet lehtesisht dhe nga karta formuese te ndryshme me figura te kafsheve.
Kjo loje jo vetem do i argetoje femijet por edhe do te zhvilloje logjiken e tyre.
Produkt i cilesise se larte!
Made in Italy!

Përshtypje (0)
Vlerësimet

0.0

0 Vlerësimet e produkteve
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Komentoni këtë produkt

Ndani mendimet tuaja me klientët e tjerë

Shkruaj një vlerësim

Përshtypje

Nuk ka ende komente.