Përshkrim

CAROTINA BANCHETTO LED GIOCO E IMPARO 3 IN 1 ED INTERNAZIONALE

Në këtë set është një banket ekskluziv me stol për të vegjlit që shndërrohet në një tabelë LED të veçantë nga toka, për efekte vërtet të veçanta!
Me 20 lojëra edukative dhe komplet me 4 shënues fluoreshente dhe gomë.
Produkt cilësor!
Made in Italy!

 

 

Përshtypje (0)
Vlerësimet

0.0

0 Vlerësimet e produkteve
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Komentoni këtë produkt

Ndani mendimet tuaja me klientët e tjerë

Shkruaj një vlerësim

Përshtypje

Nuk ka ende komente.