Përshkrim

Falë 4 pllakave me bazamente të ndryshme, shënuesit special të tërheqjes dhe fshirjes dhe fletores praktike të funksionimit të përfshirë në paketë, Mirabel dhe familja e saj do t’ju mësojnë se si të vizatoni shumë personazhe Encanto! Një komplet argëtues për të zhvilluar shkathtësinë, kreativitetin dhe imagjinatën!

Përshtypje (0)
Vlerësimet

0.0

0 Vlerësimet e produkteve
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Komentoni këtë produkt

Ndani mendimet tuaja me klientët e tjerë

Shkruaj një vlerësim

Përshtypje

Nuk ka ende komente.