Përshkrim

Ngjyra të gjalla, të shkëlqyera dhe mbushëse
Te pershtatshme per t’u perdorur ne leter, karton, tabela etj
Jo e pershtatshme per femije deri ne moshen 3 vjec

Përshtypje (0)
Vlerësimet

0.0

0 Vlerësimet e produkteve
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Komentoni këtë produkt

Ndani mendimet tuaja me klientët e tjerë

Shkruaj një vlerësim

Përshtypje

Nuk ka ende komente.