Përshkrim

Vendosni të gjitha pjesët së bashku në mënyrë korrekte, duke përdorur vida dhe kaçavidë, dhe ndërtoni STEM Velociraptorin tuaj shumë të detajuar dhe të lëvizshëm. Në komplet do të gjeni gjithashtu një enigmë në formë fantastike dhe disa ngjitëse!

Përshtypje (0)
Vlerësimet

0.0

0 Vlerësimet e produkteve
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Komentoni këtë produkt

Ndani mendimet tuaja me klientët e tjerë

Shkruaj një vlerësim

Përshtypje

Nuk ka ende komente.