Përshkrim

Një pako për dy lojëra të ndryshme tavoline
40 letra të forta, me 11 lojëra letrash të ndryshme, me dërrasë, rrotullues dhe pengje, me dy lojëra tavoline
Perceptimi dhe aftësitë psikomotorike, koordinimi sy-dorë, shkathtësia e imët, kujtesa dhe vëmendja
Përmbajtja: 40 letra gjigante, tabelë loje e dyanshme, rrotullues, shenja karakteresh, udhëzime

Përshtypje (0)
Vlerësimet

0.0

0 Vlerësimet e produkteve
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Komentoni këtë produkt

Ndani mendimet tuaja me klientët e tjerë

Shkruaj një vlerësim

Përshtypje

Nuk ka ende komente.