Përshkrim

Tabela klasike e njoftimeve, por e gjitha e dedikuar botës së kafshëve dhe mjediseve të tyre. Një lojë klasifikimi e bazuar në metodën Montessori.
Për të mësuar rreth kafshëve dhe mjediseve, bazuar në metodën Montessori
Tabela e buletinit 3D, 50 shabllone vetëkorrigjuese, udhëzime
Zhvillimi ndijor, autonomia, logjika
Produkt me cilësi të lartë
Mosha 1 – 4 Vjeç

Përshtypje (0)
Vlerësimet

0.0

0 Vlerësimet e produkteve
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Komentoni këtë produkt

Ndani mendimet tuaja me klientët e tjerë

Shkruaj një vlerësim

Përshtypje

Nuk ka ende komente.