Përshkrim

Komplet edukativ 2 në 1, Lisciani 108 pjesë, me motiv Disney Maxi Mickey Mouse. Dimensioni i enigmës së montuar është 50x70cm. Puzzle është gjithashtu një libër ngjyrosës nga mbrapa, kështu që kur fëmija e bashkon enigmën, ai mund ta kthejë atë dhe ta ngjyros.

Përshtypje (0)
Vlerësimet

0.0

0 Vlerësimet e produkteve
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Komentoni këtë produkt

Ndani mendimet tuaja me klientët e tjerë

Shkruaj një vlerësim

Përshtypje

Nuk ka ende komente.