Përshkrim

Ariel Mermaid
Puzzle me dy fytyra 2 në 1: me dy anë Ngjyrosni pjesën tjetër të enigmës
Përmasat: 70 x 50 cm
108 copë
Aftësia dhe koordinimi sy-dorë, kreativiteti dhe imagjinata, kurioziteti dhe vëzhgimi, të kuptuarit e imazheve

Përshtypje (0)
Vlerësimet

0.0

0 Vlerësimet e produkteve
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Komentoni këtë produkt

Ndani mendimet tuaja me klientët e tjerë

Shkruaj një vlerësim

Përshtypje

Nuk ka ende komente.