Përshkrim

Seti “Water and Ice”!

Marka: Lisciani!

Ne paketim do te gjeni te gjitha mjetet e nevojshme qe sherbejne per te kryer 15 eksperimente  per te zbuluar gjendjet e ndryshme te ujit dhe akullit!

Gjithashtu, ne paketim do te gjeni edhe manualin e perdorimit te ilustruar i cili do ju ndihmoje ne kryerjen e eksperimenteve!

E rekomandueshme per femije te grupmoshes 7-12 vjec!

Ide ideale edhe per dhurate!

Cilesi e larte!

Përshtypje (0)
Vlerësimet

0.0

0 Vlerësimet e produkteve
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Komentoni këtë produkt

Ndani mendimet tuaja me klientët e tjerë

Shkruaj një vlerësim

Përshtypje

Nuk ka ende komente.