Përshkrim

Një çantë e pasur për të luajtur dhe ngjyrosur së bashku me Bluey dhe miqtë e saj! Tavolina e fortë ka një xhep për të ruajtur të gjitha lojërat dhe materialet e ndryshme të përfshira në kuti

Përshtypje (0)
Vlerësimet

0.0

0 Vlerësimet e produkteve
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Komentoni këtë produkt

Ndani mendimet tuaja me klientët e tjerë

Shkruaj një vlerësim

Përshtypje

Nuk ka ende komente.