Përshkrim
Paketim ne 12 cope
Likuide dhe nuk thahen per nje kohe te gjate edhe nese ua heq kapakun!
Te lashme nga rrobat dhe lekura .
Përshtypje (0)
Vlerësimet

0.0

0 Vlerësimet e produkteve
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Komentoni këtë produkt

Ndani mendimet tuaja me klientët e tjerë

Shkruaj një vlerësim

Përshtypje

Nuk ka ende komente.