Përshkrim

 

 • Stilolaps me kapakun e kokes se tij që përshtatet me kujdes në secilin fund të stilolapsit.
 • Ngjyra e kapakut / tapës përputhet me ngjyrën e shkrimit.
 • Gjerësia e majes se shkrimit (F), përafërsisht 0.4 mm.
 • Maja çelik+inox me rezistencë ndaj konsumit garanton që boja të përdoret plotësisht dhe te mos shpërbëhetgjate procesit te te shkruarit.
 • Ngjyra: Blu, E zeze, E kuqe.
 • Trup i transparent ose te verdhe .

          Tops 505 Ballpoint Pen

 • Ballpoint pen with clip cap that fits neatly on either end of the pen.
 • The cap/stopper colour matches the writing colour.
 • Fine line width, approx. 0.4 mm.
 • The wear-resistant stainless steel tip guarantees that the large ink supply can be fully used and does not smear.
 • Colour: Blue, Black, Red

 

 

Përshtypje (0)
Vlerësimet

0.0

0 Vlerësimet e produkteve
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Komentoni këtë produkt

Ndani mendimet tuaja me klientët e tjerë

Shkruaj një vlerësim

Përshtypje

Nuk ka ende komente.