Përshkrim

Te disponueshme ne 3 ngjyra: blu, e kuqe dhe e zeze!
Trashesia e majes: Medium!
Gel Pen ( stilolaps me boje xheli)!
Te disponueshme edhe rezervat rimbushese te stilolapsit!
Goma nuk konsumohet, ju duhet vetem te nderroni rezerven rimbushese ne momentin kur ju mbaron boja!
Rrjedhshmeri ne te shkruar!
Fshin gabimet ne leter pa lene asnje njolle!
Stilolaps ergonomik!

Përshtypje (0)
Vlerësimet

0.0

0 Vlerësimet e produkteve
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Komentoni këtë produkt

Ndani mendimet tuaja me klientët e tjerë

Shkruaj një vlerësim

Përshtypje

Nuk ka ende komente.