Përshkrim

Seti “Maket X”!

E rekomandueshme per femije mbi moshen 3 vjec!

Seti perbehet nga pjese material druri qe duhen formuar dhe me pas ngjyrosur!

Objekti qe duhet formuar eshte xhami!

Paketimi perfshin edhe bojrat e akrilikut ( 6 ngjyrat baze)  se bashku me penelin ngjyroses!

Cilesi e larte!

Përshtypje (0)
Vlerësimet

0.0

0 Vlerësimet e produkteve
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Komentoni këtë produkt

Ndani mendimet tuaja me klientët e tjerë

Shkruaj një vlerësim

Përshtypje

Nuk ka ende komente.