Përshkrim

Dosje me zinxhir Zip!

Formati A4!

Transparente!

Me zinxhir ngjyre jeshile, blu dhe te kuqe!

Plastike e plote!

Kapaciteti: Deri ne 120 faqe!

Mban edhe nje xhep te vogel per te mbajtur karta!

Cilesi e larte!

Përshtypje (0)
Vlerësimet

0.0

0 Vlerësimet e produkteve
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Komentoni këtë produkt

Ndani mendimet tuaja me klientët e tjerë

Shkruaj një vlerësim

Përshtypje

Nuk ka ende komente.