Përshkrim

Kuleta me nje zinxhir, njengjyreshe tafta.

E disponueshme dhe ne ngjyra te tjera si psh: e kuqe, e zeze, blu, roze, roze e mbyllur.

Përshtypje (0)
Vlerësimet

0.0

0 Vlerësimet e produkteve
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Komentoni këtë produkt

Ndani mendimet tuaja me klientët e tjerë

Shkruaj një vlerësim

Përshtypje

Nuk ka ende komente.