Përshkrim
 • Stilolapsi me teknologji Viscoglide për shkrim jashtëzakonisht të butë, me rrëshqitje.
 • Ngjyrë: Blu.
 • Bojë thahet shpejt – madje edhe në letër të bute.
 • Dizajn i hollë me një trup stilolapsi transparente zbukuruese dhe kapak të kokes se stilolapsit që përshtatet me kujdes në secilën skaj të lapsit.
 • Zona e gomës ne pjesen ku mbahet stilolapsi siguron një mbajtje të sigurt për shkrim të relaksuar.
 • Maja çelik+inox me rezistencë ndaj konsumimit garanton që depozitimi i bojës ne rezerve të përdoret plotësisht dhe te mos shpërbëhet.

          Slider Basic Ballpoint Pen

 • Ballpoint pen with Viscoglide® technology for extraordinarily smooth, gliding writing.
 • Writing colour blue.
 • The ink dries quickly – even on smooth paper – and is smudge proof when highlighting it later on.
 • Slimline design with an attractively decorated transparent barrel and clip cap that fits neatly on either end of pen.
 • The rubberised grip zone provides a secure hold for relaxed writing.
 • The wear-resistant stainless steel tip guarantees that the large ink supply can be fully used and does not smear.
Përshtypje (0)
Vlerësimet

0.0

0 Vlerësimet e produkteve
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Komentoni këtë produkt

Ndani mendimet tuaja me klientët e tjerë

Shkruaj një vlerësim

Përshtypje

Nuk ka ende komente.