Përshkrim

Eksperimentet më të demonstruara dhe origjinale të kimisë në treg.
Eksperimentet shkencore, të gjitha me dizajn përbindëshi, prej plastike, mbani përbindëshin tuaj me vete në dhomën e fëmijës suaj.
Mbajtëse e epruvetës plastike në formë përbindësh, epruvetë, shumë agjentë testues kimikë, lëngje me ngjyra, kontejnerë, manual dhe një komplet i shkëlqyer eksperimenti

Përshtypje (0)
Vlerësimet

0.0

0 Vlerësimet e produkteve
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Komentoni këtë produkt

Ndani mendimet tuaja me klientët e tjerë

Shkruaj një vlerësim

Përshtypje

Nuk ka ende komente.