Përshkrim

Loder druri tren!

Loder druri per femije mbi moshen 3 vjec!
Handmade ( e punuar me dore)!
Ekoologjike!
Loder zhvilluese pasi zhvillon aftesine e femijes tuaj per te identifikuar ngjyrat, format dhe numrat!
Argetuese!
Loder impenjative pasi femija e formon vete trenin!
ideale edhe per ide per dhurate!

Përshtypje (0)
Vlerësimet

0.0

0 Vlerësimet e produkteve
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Komentoni këtë produkt

Ndani mendimet tuaja me klientët e tjerë

Shkruaj një vlerësim

Përshtypje

Nuk ka ende komente.