Përshkrim

Makine llogaritese ECc-210!

Marka: Citizen!

Kalkulator tavoline!

Ekologjike!

Ekran me 1 rrjesht dhe 8 shifra!

Punon me ngrohje diellore!

Cilesi e larte!

Përshtypje (0)
Vlerësimet

0.0

0 Vlerësimet e produkteve
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Komentoni këtë produkt

Ndani mendimet tuaja me klientët e tjerë

Shkruaj një vlerësim

Përshtypje

Nuk ka ende komente.