Përshkrim
Ekran me 1 rresht
Ekran me 10-Numra
Bateri dhe energji diellore
Ekran i Fixed Angled
Funksioni i Rrenjes Katrore
Opsioni Auto-Sleep 
Model: CMB1001-BK
Ngjyra: e zezë
Gjatesia: 137 mm
Gjerësia: 102 mm
Lartësia: 31 mm
Pesha: 90 g
Përshtypje (0)
Vlerësimet

0.0

0 Vlerësimet e produkteve
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Komentoni këtë produkt

Ndani mendimet tuaja me klientët e tjerë

Shkruaj një vlerësim

Përshtypje

Nuk ka ende komente.