Përshkrim
Ngjyrë:
Pink 212c / 151c / 182c
Portokalli 151c / 212c / 108c
Blue 285c / 375c / 2985c

Përshkrim:
Materiali i Sharpener: ABS

Karakteristikat:
Dizajn interesant për fëmijët e vegjël
2. E lehtë për tu mbajtur dhe mprehur
3. Cilësi të lartë
Përshtypje (0)
Vlerësimet

0.0

0 Vlerësimet e produkteve
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Komentoni këtë produkt

Ndani mendimet tuaja me klientët e tjerë

Shkruaj një vlerësim

Përshtypje

Nuk ka ende komente.