Përshkrim
 • Stilolapsi me teknologji Viscoglide për shkrim jashtëzakonisht të butë dhe me rrëshqitje.
 • Gjerësia e majes Extra Braod (XB).
 • Boja thahet shpejt në letër të bute.
 • I përshtatshëm ne menyre ideale për projektet e vizatimit dhe pikturës sepse boja speciale nuk do të shperhapet as në letrën absorbuese.
 • Trupi i stilolapsit i trashë prej gome dhe e tre-anshme është projektuar për te shkruar rehatshem pa lodhje dore.
 • Nuk rrokulliset në tavolinë dhe forma e saj e hollë përshtatet në mënyrë të përkryer në rastet kur perdoret nga fëmijet  në shkollë ose në tavolinat e tyre e vizatimit.
 • Kapaku përshtatet me kujdes në të dyja anët e lapsit.
 • Maja i çelik+inox me rezistencë ndaj konsumit garanton që  boja e depozituar ne rezerve  të përdoret plotësisht dhe te mos shpërbëhet.
 • Vjen ne te zeze dhe te gjitha ngjyrat e ylberit.

          Slider Edge Ballpoint Pen

 • Ballpoint pen with Viscoglide® technology for extraordinarily smooth and gliding writing.
 •  Extra Braod line width (XB).
 • The ink dries quickly – even on smooth paper.
 • Ideally suited to drawing and painting projects because the special ink will not run even on absorbent paper.
 • A generously rubberised three-sided barrel is designed for relaxed writing without hand fatigue.
 • It does not roll on the desk and its slim shape fits perfectly into school children’s pencil cases or into desk pen drawers.
 • The cap fits neatly on either end of pen.
 • The wear-resistant stainless steel tip guarantees that the large ink supply can be fully used and does not smear.
 • Comes in black and all the colors of the rainbow.
Përshtypje (0)
Vlerësimet

0.0

0 Vlerësimet e produkteve
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Komentoni këtë produkt

Ndani mendimet tuaja me klientët e tjerë

Shkruaj një vlerësim

Përshtypje

Nuk ka ende komente.