Përshkrim

Brand:Keyroad

Lloji: Lapsa me ngjyra

Përshkrimi: Bojerat jane te lashme nga rrobat dhe lekura. Lapsat kane maje fibre.

Sasia: 6 Ngjyra te pigmentuara mire

Përshtypje (0)
Vlerësimet

0.0

0 Vlerësimet e produkteve
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Komentoni këtë produkt

Ndani mendimet tuaja me klientët e tjerë

Shkruaj një vlerësim

Përshtypje

Nuk ka ende komente.