Përshkrim

 

  • Stilolaps me ngjyra të freskëta, transparente.
  • Me rimbushje dhe rezerve të zëvendësueshme medium(M).
  • Ngjyra që përputhen me trupin e stilolapsit / ngjyrë: e zezë, blu e papërshkueshme nga uji sipas standardit të bojës ISO 12757-2.
  • Zona e gripit të gomës siguron një mbajtje të sigurt për shkrim të relaksuar.

        Suprimo Ballpoint Pen

  • Ballpoint pen in fresh, transparent colours.
  • With replaceable jumbo tipped Medium refill (M).
  • Matching barrel/ink colour: black, blue waterproof according to ink standard ISO 12757-2.
  • The rubberised grip zone provides a secure hold for relaxed writing.
Përshtypje (0)
Vlerësimet

0.0

0 Vlerësimet e produkteve
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Komentoni këtë produkt

Ndani mendimet tuaja me klientët e tjerë

Shkruaj një vlerësim

Përshtypje

Nuk ka ende komente.