Përshkrim
  • Rezerva stilolapsit në madhësi evropiane, me gjerësi përafërsisht. 0.5 mm.
  • Maja konike e bërë nga çelik+inox me rezistencë ndaj konsumimit është e përshtatshme për shkrim të rehatshëm dhe të bukur.
  • Boja nuk do te thathet edhe në qoftë se kapaku është hequr për 2-3 ditë.
  • Ngjyre: Blu, E zeze, E kuqe.

         Topball 850 Schneider pen refill

  • Rollerball refill in European size, line width approx. 0.5 mm.
  • The conical tip made from wear-resistant stainless steel is ideally suited for comfortable and striking writing.
  • The cap-off ink does not run dry even if the cap is removed for 2–3 days.
  • Colour: Blue, Black, Red.
Përshtypje (0)
Vlerësimet

0.0

0 Vlerësimet e produkteve
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Komentoni këtë produkt

Ndani mendimet tuaja me klientët e tjerë

Shkruaj një vlerësim

Përshtypje

Nuk ka ende komente.