Përshkrim
Makine Llogaritese Shkencore me 12 numra ne Ekran
Rezistente ndaj Ujit dhe Pluhurit
Bateri ose energji diellore
Ekran i madh LCD
Butona të mëdhenj gome
Kornizë mbeshtjellese me siperfaqe prej gome
Funksionet Tatimore
Përshtypje (0)
Vlerësimet

0.0

0 Vlerësimet e produkteve
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Komentoni këtë produkt

Ndani mendimet tuaja me klientët e tjerë

Shkruaj një vlerësim

Përshtypje

Nuk ka ende komente.