Përshkrim
 • Shënjues i përhershëm me majë plumbi, gjerësia e majes 1-3 mm.
 • Për shkrim në letër, letër, plastikë, qelq, metal, dru dhe pothuajse të gjitha materialet e tjera.
 • Boja thahet me shpejtësi, e qëndrueshme ndaj ujit dhe shumë e qëndrueshme ndaj dritës.
 • Boja nuk do të thahet edhe në qoftë se kapaku është hequr për 2-3 ditë.
 • Ajo ka një arome te lehte dhe nuk përmban lende kimike si toluen dhe xylol.
 • Markeri ka një kapak praktik.
 • Ngjyra: Blu, E zeze, E kuqe, Jeshile.

          Marker Permanent Schneider Maxx 130

 • Permanent marker with bullet tip, line width 1-3 mm.
 • For writing on cardboard, paper, plastic, glass, metal, wood and almost all other materials.
 • The writing is quick-drying, water-proof and highly light resistant.
 • The cap-off ink does not run dry even if the cap is removed for 2-3 days.
 • It has a low odour and is free of toluol and xylol.
 • The marker has a practical clip cap.
Përshtypje (0)
Vlerësimet

0.0

0 Vlerësimet e produkteve
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Komentoni këtë produkt

Ndani mendimet tuaja me klientët e tjerë

Shkruaj një vlerësim

Përshtypje

Nuk ka ende komente.