Përshkrim

 

  • Rollerball Schneider me teknologjine e bojës së lëngët.
  • Rregullatori i bojës kontrollon rrjedhën e bojës ne menyre precize dhe  të barabartë nga fillimi deri në fund, pa pika apo zbrazje boje.
  • Boja nuk do të thahet edhe në qoftë se kapaku është hequr për 2 ose 3 ditë jashtë instrumentit te shkrimit.
  • Nje kuti permban: 10 stilolapsa
  • Ngjyre: Blu, E zeze, Jeshile, E kuqe

        Schneider Extra Document Roller Ball Pen

  • Schneider’s rollerball with liquid ink technology.
  • The ink regulator controls the flow of ink precisely and evenly from start to finish, without ink spots or gaps.
  • The cap-off ink does not run dry , even if the cap off the writing instrument is removed for 2 or 3 days.
  • Box Contains: 10 rollerballs
  • Colour:Bue, Black, Green, Red
Përshtypje (0)
Vlerësimet

0.0

0 Vlerësimet e produkteve
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Komentoni këtë produkt

Ndani mendimet tuaja me klientët e tjerë

Shkruaj një vlerësim

Përshtypje

Nuk ka ende komente.