Përshkrim

 

  • Ky rapidograf përmban një boje me nje pigment te pasur , e cila është e qëndrueshme ndaj ujit, nuk zbehet dhe nuk ka acid ne perberje te saj.
  • Linjat e bukura te shkrimit që prodhojnë Uni Pin Pen janë perfekte për vizatim teknik, dhe stilolapsi mund të shkruajë rreth 2000 metra përpara se te mbarojë boja.
  • Ngjyra: E zeze.

          Uni Pin Pen

  • This felt-tipped pen features a rich pigment ink that is water-proof, fade-resistant, and acid-free.
  • The fine lines that the Uni Pin Pen produces are perfect for technical drawing, and the pen can write for about 2000 meters before running out of ink.
  • Colour: Black.
Përshtypje (0)
Vlerësimet

0.0

0 Vlerësimet e produkteve
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Komentoni këtë produkt

Ndani mendimet tuaja me klientët e tjerë

Shkruaj një vlerësim

Përshtypje

Nuk ka ende komente.