Përshkrim

 

 • Boja e  shpejtë ne tharje do të thotë më pak kohë duke pritur, më shumë kohë duke punuar.
 • Maja qe ka ne perberje  plumb dhe  akrilik nuk do të përkulet gjate ushtrimit te presionit kur shkruajme, duke siguruar një rrjedhe të qetë dhe të vazhdueshme me shkrim.
 • Markerë afatgjatë dhe të përhershëm që nuk do të thahen edhe nëse mbeten të papërpunuara për një muaj.
 • Mund ta perdorni aty ku ju e keni te nevojshme te shkruani, në zyrë ose në vendin e punës, në shumicën e sipërfaqeve: letër, karton, plastikë, metal ose dru.
 • I disponueshëm në ngjyrë: Të zezë klasike,Blu, E kuqe, Jeshile.
 • E përshtatshme për një gamë të gjerë punimesh ose projektesh.

          Marker Permanent Bic 2000

 • The quick drying ink means less time waiting, more time working.
 • Acrylic resistant bullet tip won’t bend under pressure, resulting in a smooth, continuous writing flow.
 • Long-lasting permanent markers that won’t dry out even if left uncapped for a month.
 • Write where you need at the office or work place, on most surfaces: paper, cardboard, plastic, metal or wood
 • Available in: Classic black ink, Blue, Red, Green.
 • Suitable for a wide range of work or projects.
Përshtypje (0)
Vlerësimet

0.0

0 Vlerësimet e produkteve
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Komentoni këtë produkt

Ndani mendimet tuaja me klientët e tjerë

Shkruaj një vlerësim

Përshtypje

Nuk ka ende komente.