Përshkrim

 

 • Stilolapsi me teknologji Viscoglide për shkrim jashtëzakonisht të butë, me rrëshqitje.
 • Gjerësia Extra Broad line (XB).
 • Boja thahet shpejt – madje edhe në letër të bute.
 • I papërshkueshëm nga uji sipas standardit të bojës ISO 12757-2.
 • Trupi ergonomik,është e dizajnuar për shkrim të relaksuar pa lodhje dore.
 • Kapaku ka një kapak metalik dhe përshtatet me kujdes në të dyja anët e lapsit.
 • Maja çelik+inox me rezistencë ndaj konsumimit garanton që boja ne rezerve të përdoret plotësisht dhe te mos shpërbëhet.
 • Ngjyre: Blu , E zeze, E kuqe, Portokalli,Lejla, Jeshile,Roze etj.

          Schneider Slider Memo XB

 • Ballpoint pen with Viscoglide® technology for extraordinarily smooth, gliding writing.
 • Extra Broad line width (XB).
 • The ink dries quickly – even on smooth paper .
 • Waterproof according to ink standard ISO 12757-2.
 • The ergonomically shaped, generously rubberised barrel is designed for relaxed writing without hand fatigue.
 • The cap has a  metal clip and fits neatly on either end of the pen.
 • The wear-resistant stainless steel tip guarantees that the large ink supply can be fully used and does not smear.
 • Colour: Black , Blue, Red,Orange,Violet,Green, Pink etc.
Përshtypje (0)
Vlerësimet

0.0

0 Vlerësimet e produkteve
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Komentoni këtë produkt

Ndani mendimet tuaja me klientët e tjerë

Shkruaj një vlerësim

Përshtypje

Nuk ka ende komente.