Përshkrim

Pershkrimi:

Këto lapsa grafit me cilësi të lartë rreshkasin lehtë mbi letër.
Ata janë me pigment te larte dhe të lehtë për t’u fshirë. E gjithë gjatësia e plumbit të lapsit të grafitit lidhet me drurin për të ndihmuar në parandalimin e thyerjes, veçanërisht kur mprehet.

Plumbi i lapsit shkëlqen ne leter dhe dallohen për aftësinë e tyre për të theksuar vijat mprehtësisht, dhe përdoren për punë lineare.

Përshtypje (0)
Vlerësimet

0.0

0 Vlerësimet e produkteve
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Komentoni këtë produkt

Ndani mendimet tuaja me klientët e tjerë

Shkruaj një vlerësim

Përshtypje

Nuk ka ende komente.