Përshkrim
Stabilo point 88
✔️Stabilo Point 88 paraqet bojera te pastra qe nuk perhapen ne leter gjate shkrimit, me bazë uji
qe mund te qendrojne per nje kohe te gjate me kapak hequr pa u thare.
✔️Keto stilolapsa te imeta kane nje maje te gjate ne diameter prej 4mm te mbeshtjelle ne metal per ore
te tera te shkrimit dhe te skicimit, pa deformime te saj.
✔️Trupi ka nje forme gjashtekendore me boje te ventiluar qe perputhet mire me majen e stilolapsit.
✔️Larmishmeri ngjyrash!
Informacion shtesë
ngjyra

limon, portokalli e hapur neon, tulle, vishnje, portokalli neon, pink i lehte, roze e lehte, blu e erret, ultra blu, blu e akullt, jeshile bari, kafe e hapur, bezhe, kafe e hapur, gri, e zeze, portokalli neon

Përshtypje (0)
Vlerësimet

0.0

0 Vlerësimet e produkteve
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Komentoni këtë produkt

Ndani mendimet tuaja me klientët e tjerë

Shkruaj një vlerësim

Përshtypje

Nuk ka ende komente.