Përshkrim

Ekran me 12 butona dhe energji diellore

– Bateri e Fuqishme

Dy vende të kujtesës për ruajtjen e dy vlerave të ndryshme.

-Funksioni i Rounding

-Zgjidhni si të grumbulloni ose rrumbullakosni llogaritjet.

-Madhesia e produktit:152x154x28.5

–  Pesha: 173.5 gram

Përshtypje (0)
Vlerësimet

0.0

0 Vlerësimet e produkteve
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Komentoni këtë produkt

Ndani mendimet tuaja me klientët e tjerë

Shkruaj një vlerësim

Përshtypje

Nuk ka ende komente.