Përshkrim
JOINUS JS-837 Dual Power me 12 Shifra 

12-Shifra llogaritese

Fuqia e dyfishtë: Diellore dhe Bateri

Dimensioni: 5.8 X 4.7 X 2.0 inç

Futni fraksionet, shtoni, zbrisni, shumoheni, ndani


Përshtypje (0)
Vlerësimet

0.0

0 Vlerësimet e produkteve
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Komentoni këtë produkt

Ndani mendimet tuaja me klientët e tjerë

Shkruaj një vlerësim

Përshtypje

Nuk ka ende komente.