Përshkrim
✔️Stabilo Point 88 paraqet bojëra te pastra qe nuk perhapen ne leter gjate shkriomit, me bazë uji
që mund të qendrojne per nje kohe te gjate me kapak hequr pa u thare.
✔️Këto stilolapsa të imëta kanë një maje të gjatë ne diametër prej 4mm të mbështjelle në metal për orë
të tëra të shkrimit dhe të skicimit, pa deformime te saj.
✔️Trupi ka nje forme gjashtëkëndore me boje te ventiluar qe përputhet mire me majen e stilolapsit.
✔️Larmishmeri ngjyrash!
Përshtypje (0)
Vlerësimet

0.0

0 Vlerësimet e produkteve
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Komentoni këtë produkt

Ndani mendimet tuaja me klientët e tjerë

Shkruaj një vlerësim

Përshtypje

Nuk ka ende komente.